google-site-verification: googleb063689f6bfd7973.html

Onze expertise

Köhlerdeboer helpt met een klein, hecht team van gepassioneerde cijferspecialisten ondernemers beter grip te krijgen op hun bedrijf.

Accountancy

Administratieve dienstverlening

Belastingadvies

Rendementanalyse en -advies

HRM & Salarisadministratie

Onze Expertises

Waarom kiezen voor Köhlerdeboer?

Persoonlijke aandacht

Met een klein en deskundig team zijn we persoonlijk betrokken met al onze klanten en hun specifieke behoeftes.

Expertise in de MKB-sector

Na 20 jaar zijn we bekend met de specifieke uitdagingen en wensen van MKB ondernemingen.

Innovatie en Technologie

We gebruiken de nieuwste tools en zijn constant bezig onze kennis te verbreden.

Transparante Communicatie

Bij Köhlerdeboer weet je waar je aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Volledige Dienstverlening

Van jaarrekening-opstellingen tot belastingadviezen. Wij hebben alle expertises in house.

Proactief Advies

Wij geven proactief financieel advies. Tijdige begeleiding op gebieden zoals strategie, belastingvoordelen en risicobeheer.

"Ik ben inmiddels al meer dan 25 jaar ondernemer én klant bij Köhlerdeboer. Ik kan mij geen betere financiële partner voorstellen. Ik durf wel te stellen dat ik zonder de goede adviezen, steun, begrip en geduld van de medewerkers nooit zo succesvol was geworden. Köhlerdeboer is een accountantskantoor met hart voor zijn klanten."

Mirjam Flink
Eigenaar CopyConform

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele van de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden jouw vraag graag.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Onze contactgegevens vind je [hier](link naar contactpagina).

Hebben jullie een bezoekadres?

Je kunt ons tijdens openingstijden (ma t/m vr van 8.15 - 17.00 uur) bezoeken op ons kantoor aan de Alexander Battalaan 35 in Maastricht.

Bieden jullie diensten aan particulieren aan of alleen aan bedrijven?

We werken hoofdzakelijk voor ondernemingen en ondernemers, voor wie we ook de privébelastingen verzorgen. Ook als particulier kun je bij ons terecht voor het verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting en algemeen advies.

Wat zijn jullie tarieven?

Onze tarieven worden bepaald door de complexiteit en omvang van de diensten die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Bieden jullie een gratis kennismakings gesprek aan?

Ja, een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. Tijdens deze intake sparren we over je situatie en bepalen we hoe we je het beste kunnen helpen.

Wat moet ik meebrengen voor mijn eerste afspraak?

Voor je eerste afspraak raden we je aan om alle voorhanden zijnde financiële documenten, belastingaangiften en andere relevante informatie mee te nemen.

Zijn jullie gecertificeerd en erkend?

Ja, we zijn geregistreerde Accountants-Administratieconsulenten (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)) en voldoen aan alle wettelijke vereisten. Tevens hebben we één registeraccountant (RA) in dienst. Ook zijn we aangesloten bij de SRA, een netwerkorganisatie waarin 375 zelfstandige accountants- en advieskantoren elkaar ondersteunen op strategisch en praktisch vlak.