google-site-verification: googleb063689f6bfd7973.html

Over ons

Köhlerdeboer helpt met een klein, hecht team van gepassioneerde cijferspecialisten ondernemers beter grip te krijgen op hun bedrijf.

MKB

Specialist

400+

Tevreden klanten

30+

Jaar ervaring

MKB-ondersteuning in Maastricht

Köhlerdeboer helpt met een klein, hecht team van gepassioneerde cijferspecialisten ondernemers beter grip te krijgen op hun bedrijf. We ontzorgen met name het midden- en kleinbedrijf (mkb) op het gebied van accountancy, belastingen en administratieve ondersteuning. Dat doen we met de persoonlijke aandacht en service die jij en je bedrijf verdienen.

Hoe werken wij

Alle expertise bevindt zich bij ons onder één dak. In één ruimte zelfs. Dat werkt niet alleen prettiger, maar ook efficiënter. Daardoor kunnen we snel goed werk leveren. En als de situatie daarom vraagt, stropen we de mouwen voor je op. Omdat we vooruitdenken, zijn we de meeste vragen ruim vóór. Daarin schuilt een deel van de toegevoegde waarde die onze meer dan 300 klanten zo waarderen.

Wat we doen

Wat we doen, doen we natuurlijk goed. Van het stroomlijnen van je administratie en het opstellen van betrouwbare tussentijdse rapportages en jaarrekeningen, tot en met het correct en tijdig verzorgen van je belastingaangiften. Dat mag je vanzelfsprekend verwachten van je accountant en adviseur. Net als de betrouwbaarheid en integriteit die bij ons vakgebied horen.

Onze Experts

Nauwkeurigheid in cijfers, passie voor precisie. Ontmoet het hart van ons bureau: ons toegewijde team van professionals.

Vincent Köhler
Partner
Pascal de Boer
Partner
Chantal Fokkema
Accountant
Margo Köhler
Administratief medewerker
Megan Nievelstein
Office Manager
Anton Kuijpers
Assistant-Accountant
Juana Rodriquez Mejia
Administratief medewerker
Bart van Dijk
Assistant-Accountant
Sonja van Wanrooij
Administratief medewerker
Bente Köhler
Fiscaal medewerker
(Studenten pool)
Mitchell Hulshoff
Administratief medewerker
(Studenten pool)
Linda Schurgers
Administratief medewerker
(Studenten pool)
Femke Anstey
Administratief medewerker
(Studenten pool)