google-site-verification: googleb063689f6bfd7973.html

Assistent-Accountant

Limburg, Maastricht

Zonder grip geen groei!

Als mens wil je vooruit en groeien. Ook in je werk. Als accountant heb je de mogelijkheid om zowel jezelf als ook jouw klanten te laten groeien. Een combinatie die het ervaren team bij Köhlerdeboer drijft om iedere dag op zoek te gaan naar de beste oplossingen en optimale grip voor de klant.

Köhlerdeboer is een kleinschalig accountancy bureau gevestigd in hartje Maastricht en heeft een diverse portefeuille met voornamelijk klanten uit Limburg, waar ze erg trots op zijn. De expertise van Köhlerdeboer ligt in accountancy, rendementsadviezen, belastingadvies, salarisadministratie en HRM en administratieve dienstverlening. Bij de klant wordt er met een klein en ervaren team gewerkt waarbij ‘aandacht’ het sleutelwoord is zowel voor collega’s als klanten.

Het mooie aan het werken in een kleine organisatie(+/- 15) als deze, is dat de saamhorigheid groot is en de sfeer onderling openen betrokken. Bij Köhlerdeboer start je iedere dag met een kop koffie, samen met je collega’s. De platte structuur, de korte lijntjes en de expertise van de ervaren collega’s  bieden jou een werkomgeving volop ontwikkel mogelijkheden en een breed en gevarieerd takenpakket. Verder hechten zij waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

De functie

Je werkzaamheden als accountancy allrounder zullen bestaan uit het samen stellen van jaarrekeningen, de erbij horende fiscaliteit naast het assisteren van relaties op administratief vlak voor een diverse (ook internationale)klantenportefeuille. Hierin krijg je voldoende zelfstandigheid met gepaste begeleiding.

Jij bent

Je bent toe aan jouw tweede of derde stap binnen je loopbaan. Uiteraard heb je een sterk analytisch vermogen en ben je oprecht geïnteresseerd en gemotiveerd om klanten te helpen. Hierdoor ben je in staat om een duurzame relaties op te bouwen. Je hebt een goede portie aanpassingsvermogen en een divers takenpakket spreekt je aan. Je bent zelfredzaam en pakt je verantwoordelijkheid. Tevens bezit je de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de accountancy. Tot slot krijg je veel energie van het werken in teamverband.

Jij brengt mee

 • Aantoonbare en relevante werkervaring van 5+ jaar in een soortgelijke rol
 • Kennis om zelfstandig jaarstukken samen te stellen, ook in groepsverhoudingen
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Ervaring in de aangifte praktijk (pré)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (Duits en/of Engels is een pré)
 • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden
 • Kennis van Exact Online (pré)
 • Een afgeronde opleiding HBO Accountancy of Finance & ControlOmgaan met veranderingen en ICT ontwikkelingen

Wat bieden wij?

 • Een hoge mate van zelfstandigheid met een goede balans tussen werk en privé
 • Ontwikkel mogelijkheden door je te verbreden in het accountancy vak
 • Een prettige en laagdrempelige werksfeer

 • Ruimte voor creativiteit, ondernemersgeest en passie

 

Solliciteer hier

Ontdek jouw potentieel. Solliciteer nu!